Hudterapeut Stockholm
Anna Widing

AW Skincare öppnade sina dörrar 2016 och en av mina drömmar blev verklighet. Jag hade visionen att verkligen hjälpa människor med sin hud, samtidigt som de får en avkopplande stund i sin vardag. Visionen är minst lika tydlig idag då jag och Amelie arbetar dagligen med att uppfylla detta!

Min stora passion för hudvård och det personliga mötet med mina kunder har gjort att jag älskar att driva AW Skincare. Som auktoriserad hudterapeut vill jag kunna erbjuda våra kunder nya och högkvalitativa behandlingsmetoder inom branschen men framför allt lyssna på vad mina kunder söker. Dela gärna med dig av vad du skulle vilja se oss erbjuda dig!

MIN FAVORIT JUST NU – PHFORMULA SOS REPAIR

En underbart rik kräm som återfuktar och mjukgör min torra hud under vintern. En riktig räddare i nöden!

Amelie Härdin

Som ung tonåring började jag få problem med min hud. Jag vet hur det känns att gå upp varje morgon för att titta i spegeln och undra ”Hur ser min hud ut idag?” Ett sökande efter hjälp både med produkter och ansiktsbehandlingar blev ett startskott för mitt hudvårdsintresse.

Min resa inom professionell hudvård tog fart när jag utbildade mig som hudterapeut på yrkeshögskolan för Hudvård & Spa där jag tog min examen i maj 2017. Därefter har jag haft lyckan att arbeta på både spa och salonger med exklusiva märken som Nimue och pHformula.

Idag arbetar jag på AW Skincare med det jag älskar att göra! Vägleda och hjälpa kunder genom en hudvårdsdjungel som kan vara svår att navigera. Att kunna kombinera mina personliga erfarenheter av att ha haft en ”problemhud” samt yrkeserfarenhet ger mig kunskapen att kunna hjälpa andra. Att hudvård sen kan ge en det bästa av två världar är bara ett plus – avkoppling och resultat är mina ledord.

Hudterapeut Stockholm
MIN FAVORIT JUST NU – NIMUE EXFOLIATING ENZYME

Den här årstiden är verkligen svår för min hud då jag blir yttorr väldigt lätt. Med exfoliating enzyme kan jag peela ofta utan att torka ut huden eller trigga min acne.