Behandlingar

Microneedling med Dermapen är en avancerad nålbehandling som hjälper huden att öka sin egen produktion av kollagen. Behandlingen möjliggör även att högkoncentrerade serum kan slussas ner i huden då man gör små hål i hudens översta lager.

Microneedling behandlar effektivt fina linjer, rynkor, acneärr, förstorade porer, torrhet och pigmentering. Vi använder oss av säkra Dermapen som är marknadsledande inom detta område.

Hur ofta du gör en behandling beror på ditt önskade resultat samt din huds tillstånd. Djupa acneärr och rynkor behöver fler behandlingar medan en boost av återfuktning med ett lystergivande resultat kan uppnås av en behandling.

Microneedling med Dermapen

Konsultation | 15 min

Gratis

Vi träffas för att se vad du önskar för resultat av behandlingen och skräddarsyr en personlig behandlingsplan för dig. 

Ansikte | 45 min

2395 kr

Vi går grundligt igenom hela ansiktet och behandlar även runt ögon, på läpparna samt om det finns områden du vill att vi jobbar lite ”extra” på. Vi börjar alltid med en enklare peeling och behandlingen avslutas med en lugnande, svalkande och djupt återfuktande sheet mask.

Ansikte & hals | 50 min

2795 kr

I den här behandlingen fokuserar vi på ansiktet och halsen. Halsen är ett område som vi ofta glömmer bort att ta hand om och kan därför visa uppkomst av t.ex. fina linjer och solskador. Vi börjar alltid med en enklare peeling och behandlingen avslutas med en lugnande, svalkande och djupt återfuktande sheet mask.

Ansikte, hals & dekolletage | 75 min

2995 kr

Behandlingen med det lilla extra! Här arbetar vi på ansikte, hals och dekolletage med ett resultat som ger ett fantastiskt helhetsintryck! Vi börjar alltid med en enklare peeling och behandlingen avslutas med en lugnande, svalkande och djupt återfuktande sheet mask.

Partibehandling | 30 min

1395 kr

Det här alternativet passar dig som önskar behandla ett specifikt område. Detta kan t.ex. vara runt ögonen, acneärr på kinderna, dina händer eller runt munnen. 

Kemisk peeling Über pro | 15 min

400 kr

Detta är ett tillägg till någon av ovanstående behandlingar för att ytterligare förstärka effekten av din behandling. Den passar dig som kanske inte peelar huden så ofta, eller till dig med djupare linjer, pigmentering eller acneärr. 

Syftet med tillägget är att huden behandlas både på djupet och på ytan. Peelingen jobbar kemisk på hudytan samtidigt som Dermapen jobbar mekaniskt på djupet och du uppnår ett resultat med en ännu större effekt. Peelingen boostar behandlingen då den innehåller aktiva ingredienser så som 25% mandelsyra, 5% mjölksyra, hyaluronsyra, retinol och kojicsyra.

Titel

Till toppen