Behandlingar

Sedan vår start 2015 har vi erbjudit våra kunder färgning och formning av ögonfransar och ögonbryn. Det är det mest populära tillägget i våra ansiktsbehandlingar! Det är verkligen inte konstigt då resultatet är ett naturligt lyft till hela ansiktet som dessutom markerar dina vackra ögon. 

Vi använder oss av produkter från Refectocil som är säkert och utan nickel. När vi formar dina ögonbryn vaxar vi med varmvax för att få ett så rent intryck som möjligt. Metoden är snabb och minst smärtsam. Om du upplever att din hud är känslig vid vaxning så har vi andra alternativ för dig. Vid färgning blandas färgen så att den ska passa just dig. Färgen håller i ca 3-6 veckor beroende på hårens kvalitet. 

Ett nyare tillskott inom detta område är Lashlift. Behandlingsformen böjer dina fransar på ett skonsamt sätt samtidigt som de färgas svarta. Resultatet blir naturligt böjda och fylligare fransar.

Lashlift

Lashlift | 60 min

850 kr

Behandlingen inleds med att fransarna varsamt fästs på en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock när du blundar. Därefter appliceras permanentvätskor som sedan avlägsnas när fransarna blivit tillräckligt böjda. Vi färgar därefter dina fransar och avslutar med att göra en keratinbehandling som stärker och ger näring till fransarna. Kom gärna utan mascara till denna behandling.

Titel

Till toppen