Behandlingar

Låt oss ta hand om dina fötter! Medan vi tar hand om dem får du avnjuta något att dricka och en bit choklad. Vi har en bred kompetens av att behandla och vårda fötter och eventuella besvär så som förhårdnader, hälsprickor och liktornar. Vi är minst lika duktiga på att ge dig en fin pedikyr. Vi arbetar med både klassiskt nagellack men även gellack. Om du är intresserad utav hur gellack fungerar kika då här.

Fotvård

Lyxig fotvård + gellack | 90 min

1090 kr

En lyxig behandling med stort fokus på både fotvård och naglar. Behandlingen börjar med ett värmande fotbad som sedan fortsätter med att vi rensar runt nagelband och klipper och filar dina naglar. Därefter lackas tånaglarna med gellack i en färg som du har valt. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage som verkar mjukgörande. Inkluderat i behandlingen är även filning av fötter, borttagning av förhårdnader och eventuella liktornar. 

Klassisk fotvård + nagellack | 75 min

850 kr

Behandlingen börjar med ett värmande fotbad som sedan fortsätter med att vi rensar runt nagelband och klipper och filar dina naglar. Inkluderat i behandlingen är även filning av fötter, borttagning av förhårdnader och eventuella liktornar. I slutet av behandlingen får du en avslappnande fotmassage som verkar mjukgörande. När vi är klara med fotvården så lackar vi naglarna i en färg som du har valt. 

Klassisk fotvård (utan lack) | 60 min

750 kr

Denna behandling fokuserar på att vårda dina fötter. Behandlingen börjar med ett värmande fotbad som sedan fortsätter med att vi rensar runt nagelband och klipper och filar dina naglar. Inkluderat i behandlingen är även filning av fötter, borttagning av förhårdnader och eventuella liktornar. I slutet av behandlingen får du en avslappnande fotmassage som verkar mjukgörande.

Gellack + fotvård mini | 45 min

650 kr

Om du är ute efter en behandling där fokus ligger på dina naglar är denna fotvård för dig. Behandlingen börjar med ett värmande fotbad och fortsätter med att vi rensar runt nagelband och klipper och filar dina naglar. Därefter lackas tånaglarna med gellack.

Titel

Till toppen