Behandlingar

Vi skräddarsyr alltid din behandling! Vi lyssnar på vad du vill få ut av din stund hos oss och vi formar behandlingen efter dina önskemål. Ansiktsmassage är alltid inkluderat i våra behandlingar och vi arbetar aktivt med kroppens naturliga lymfsystem.

Vill du inkludera ett tillägg i din behandling? På bokningssidan lägger du enkelt till ditt tillägg genom att trycka på (+) Lägg till ytterligare tjänst. Har du frågor? Hör av dig till oss.

Ansiktsbehandlingar

”Favorit” | 90 min

1320 kr

Vår mest populära behandling! Behandlingen är för dig som vill få en klassisk ansiktsbehandling fast med ”pricken över i:et”. I denna behandling färgar vi även dina fransar och bryn och formar dem till önskad form. 

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra efter behov, frans- och brynfärg samt plock/vax, massage, mask och avslutande produkter.

Glow | 90 min

1190 kr

En behandling för dig som vill ha ett ”glow” och återfuktning. Här kombinerar vi en lyxig ansiktsbehandling med en avkopplande stund. Behandlingen kommer ge dig lyster och arbeta förebyggande mot trött hud som behöver piggas upp. Säg ”Hej då” till torr och trött hud!

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra efter behov, C-vitaminserum, massage av ansikte, nacke och dekolletage, lyxig ansiktsmask och avslutande produkter.

Rejuvenate | 75 min

1290 kr

Vår mest kraftfulla behandling som jobbar på fina linjer, stora porer och en uppstramning av huden. Behandlingen inleds med en lång och avkopplande massage med en enzympeeling. Därefter arbetar vi med en kombination av AHA- och BHA-syror för att få en direkt föryngrande effekt på huden. Vi avslutar med ytterligare en massage av ansikte, hals och dekolletage samt en lite lyxigare och föryngrande ansiktsmask. 

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning vid behov,  föryngrande AHA- och BHA-syra, ampull, massage, ansiktsmask och avslutande produkter. 

Klassisk | 75 min

990 kr

En klassisk ansiktsbehandling som utgår från dig och din huds mående. Behandlingen fokuserar på återfuktning och djuprengöring. En klassiker som passar alla!

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra efter behov, massage av ansikte, nacke och axlar, ansiktsmask och avslutande produkter.

Djuprengöring | 60 min

890 kr

Om du har en hud som har någon typ av acne så är denna behandling som gjord för dig. Behandlingen fokuserar på portömning och en ordentlig djuprengöring.

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra efter behov, mask och avslutande produkter. 

SOS | 45 min

850 kr

En ansiktsbehandling för dig som har någon form av en känslig hud. Du kanske upplever rodnader så som Rosacea eller att du har Perioral dermatit. Det finns hjälp att få! Vi arbetar med att lugna och stärka upp din huds barriär samt ge dig tips för ditt hudtillstånd. 

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, massage, AHA-syra vid behov, lugnande SOS-mask och avslutande produkter.

“Quick fix” | 45 min

750 kr

Vill du se resultat på kort tid? Om så är fallet och du vill jobba aktivt mot problem såsom acne, ojämn pigmentering eller fina linjer är detta din behandling! I behandlingen jobbar vi med lite starkare och effektivare produkter med valet att göra en ”hudvårdskur” från 1 – 4 behandlingstillfällen. Om du vill göra denna behandlingsform som en kur rekommenderar vi att den görs med två veckors mellanrum för ett mer långvarigt resultat.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, AHA-syra efter behov, mask och avslutande produkter.

Konsultation | 30 min

350 kr

Denna behandling är för dig som vill ha en konsultation där vi går igenom vilka produkter som skulle passa dig bäst utifrån hudtyp och önskemål om resultat.

Vi rengör huden noga, gör enzympeeling med ånga för att känna och se hudens reaktion samt avslutar med produkter anpassade för dig.

Titel

Till toppen