20% på ansiktsbehandling “Favorit” samt lashlift & browlift

INTRODUKTIONSERBJUDANDE

Vi har en ny kollega och det firar vi med 20% rabatt på vår mest populära ansiktsbehandling “Favorit” samt alla lashlift- & browliftbehandlingar. Anna går snart på föräldraledighet och då kommer Suzana att sköta salongen och ta hand om Er!

Ansiktsbehandling “Favorit” 90 minuter

Vår mest populära behandling! Behandlingen är för dig som vill få en klassisk ansiktsbehandling fast med ”pricken över i:et”. I denna behandling färgar vi även dina fransar och bryn och formar dem till önskad form.

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-syra efter behov, frans- och brynfärg samt plock/vax, massage, mask och avslutande produkter.

Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller självklart även på redan bokade behandlingar under denna period.

Erbjudandet gäller fr.o.m. 26/01/2022 t.o.m. 28/02/2022.

BOKA HÄR

20% på alla serum från Transderma

PRODUKTERBJUDANDE

Har du inte provat dessa härliga serum ännu? De är våra absoluta favoriter! Transderma är en svensk innovation med 100% organiska produkter. Deras serum är något utöver det vanliga och de är utvecklade av Dr. Alvin Ronlán på ProBios Laboratories. Han har i över 30 år forskat inom områdena naturliga antioxidanter och vitaminterapi, ämnen som hjälper huden att bibehålla sin kvalitet. Serumen innehåller ett fåtal noga utvalda aktiva ingredienser som höjer cellernas aktivitet och gör underverk för huden.

Transdermas produkter passar alla hudtyper och är fria från vatten, konserveringsmedel, parfym, oljor och alkohol. De är helt doft- och färgfria samt är dessutom inte testade på djur. Just nu: 1079 kr (ordinarie pris: 1349 kr).

Läs mer och beställ enkelt hem dem i vår webshop!
Erbjudandet gäller fr.o.m. 01/01/2022 t.o.m. 31/01/2022.
LÄS MER & BESTÄLL