20% på alla Dermapen-behandlingar

BEHANDLINGSERBJUDANDE

Nu är vårt populära erbjudande äntligen tillbaka!

Välkommen att påbörja din microneedling-kur hos oss eller gör en enskild behandling som en uppfräschning efter sommaren. Microneedling är en avancerad nålbehandling som hjälper huden att öka sin egen produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt fina linjer, stora porer, förlorad spänst samt acneärr m.m. Hur ofta du gör en behandling och hur många behandlingar du bör göra beror på ditt önskade resultat. Fråga oss så hjälper vi dig!

Läs mer om microneedling med Dermapen här.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/10/2022.

BOKA HÄR

20% på ansiktsbehandling “Rejuvenate 90 min”

BEHANDLINGSERBJUDANDE

Vår mest kraftfulla behandling som jobbar på fina linjer, stora porer och en uppstramning av huden. Behandlingen inleds med en lång och avkopplande massage med en enzympeeling. Därefter arbetar vi med en kombination av AHA- och BHA-syror för att få en direkt föryngrande effekt på huden. Vi avslutar med ytterligare en massage av ansikte, hals och dekolletage samt en lite lyxigare och föryngrande ansiktsmask.

I behandlingen ingår: rengöring, ansiktsvatten, enzympeeling, ånga, portömning vid behov, föryngrande AHA- och BHA-syra, massage, lyxmask och avslutande produkter.

Pris: 952 kr (ordinarie pris: 1190 kr)

Erbjudandet gäller t.o.m. 30/09/2022.

BOKA