pHformula

pHformula – Så nära läkemedel du kan komma – utan recept!

pHformula är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlingsmöjligheterna. pHformula är en vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

pHformula behandlar effektivt acne, åldrad hud, hyperpigmenterad hud samt kronisk hudrodnad.

Vi utför dessa behandlingar som 30-, 60- eller 75-minutersbehandlingar utifrån önskemål och behov.


Problemhud – A.C.N.E
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar talgproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Åldrad hud – A.G.E
En aktiv och effektiv behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Hyperpigmenterad/solskadad hud – M.E.L.A
En kraftfull kombination av aktiva ingredienser som är unikt sammansatta till en lerbas som bidrar till att de aktiva ingredienserna jämnt och kontrollerat penetrerar huden. Mycket lämplig för att uppnå en påtaglig förbättring av hyperpigmenterade områden på alla hudtyper. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Kronisk hudrodnad – C.R
Ett aktivt och effektivt komplex för behandling av kronisk hudrodnad och rosacea-benägen hud. Särskilt utformad med anti-mikrobiell verkan för att bidra till att reducera hudrodnad, ytliga kärl och känslighet. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Boost för ökad lyster – V.I.T.A C
Maximal koncentration av Vitamin C som hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för pigmenterad hud och för den som vill ge huden en ökad lyster och fuktnivå. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.