pHformula

Att välja en kemisk peeling har många fördelar. Med en blandning av olika AHA- syror som snabbt penetrerar ner i huden sätts en exfolieringsprocess igång. Kemisk peeling avlägsnar det yttersta hudlagret av döda hudceller och ger en fantastisk lyster i huden.
Förtjockad hudstruktur, linjer- och rynkor, pigmenteringar, acne och porer reduceras och förminskas. Kemisk peeling ökar hudens spänst och elasticitet. Styrka på peeling anpassas efter hudtyp.

Vetenskapliga, dermatologiska behandlingar mot:

  • För tidigt åldrad hud
  • Rosacea, perioral dermatit
  • Acne
  • Hyperpigmentering

Dessa behandlingar utförs som en kur på minst 4-6 behandlingar. För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

pHformula behandlar effektivt acne, åldrad hud, hyperpigmenterad hud samt kronisk hudrodnad.


Problemhud – A.C.N.E 45 min 750 kr
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar talgproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Åldrad hud – A.G.E 45 min 750 kr
En aktiv och effektiv behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Hyperpigmenterad/solskadad hud – M.E.L.A 45 min 750 kr
En kraftfull kombination av aktiva ingredienser som är unikt sammansatta till en lerbas som bidrar till att de aktiva ingredienserna jämnt och kontrollerat penetrerar huden. Mycket lämplig för att uppnå en påtaglig förbättring av hyperpigmenterade områden på alla hudtyper. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Kronisk hudrodnad – C.R 45 min 750 kr
Ett aktivt och effektivt komplex för behandling av kronisk hudrodnad och rosacea-benägen hud. Särskilt utformad med anti-mikrobiell verkan för att bidra till att reducera hudrodnad, ytliga kärl och känslighet. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
Boost för ökad lyster – V.I.T.A C 45 min 750 kr
Maximal koncentration av Vitamin C som hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för pigmenterad hud och för den som vill ge huden en ökad lyster och fuktnivå. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.