Dermapen

Behandlingsområde Tid Pris
Ansikte 45 min 2195 kr
Ansikte och hals 60 min 2595 kr
Ansikte, hals och dekolletage 75 min 2995 kr
Partibehandling (t ex runt ögon) 30 min 1395 kr
Tilläggsbehandling kemsisk peel 400 kr

I behandlingen ingår alltid: dubbelrengöring, ansiktsvatten, peeling, microneedling och Dermapens egen specialmask (sheetmask) med hyaluronsyra, vitaminer, mineraler samt zink.

15% rabatt vid kur på tre behandlingar med max 6-8 veckors mellanrum. Gäller ej redan rabatterade priser.

Dermapens ÜBER PRO kemiska peeling är en helt fantastisk kombinationsbehandling för ett djupare resultat. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter och acne, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

Über pro kan göras som enskild behandling eller i kombination med Dermapenbehandling. Pris för endast denna kemiska peeling är 795:-, kontakta oss för bokning.

Allmänt om microneedling med Dermapen

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Med sin världspatenterade teknologi är Dermapen en avancerad microneedlingbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt samt förbättrar hudens struktur och kondition.

Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå. Behandlingen utförs både för ytlig uppfräschning samt reduktion av ojämnheter på djupet.

I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. I samband med ditt första besök får du information om detta av din terapeut.

Hur går behandlingen till?

En Dermapenbehandling går till så att 16 sterila engångsnålar skapar upp till 1920 microkanaler i huden per sekund. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

Hur många behandlingar krävs?

Vanligtvis krävs tre till sex behandlingar med cirka sex veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter tre behandlingar

DERMAPEN REKOMMENDERAS TILL:  

 • Huduppstramning och -föryngring

 • Fina linjer och rynkor

 • Stora porer

 • Oren hud och acne

 • Milier, keratosis pilares

 • Pigmenteringar

 • Ärr, inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador

 • Hudbristningar

Att tänka på efter behandlingen:

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste sex till tolv månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter några timmar men ibland kan det ta en till två dagar beroende på hur djup behandling som gjorts.

Undvik följande aktiviteter i 48 timmar (2 dygn) efter behandlingen:

 • direkt solljus (sol eller solarium)
 • hård fysisk träning
 • varma bad, jacuzzi eller bastu
 • vaxning eller rakning
 • makeup

Vi rekommenderar att inte ta på det behandlade området samma dag, tvätta ansiktet först nästkommande dag samt byta till rena handdukar och örngott hemma för att undvika irritation efter behandling.