Fotvård/pedikyr med gellack

Fotvård (utan lackning) 60 min 695 kr 

Pedikyr där vi tar hand om hela dina fötter med ett värmande fotbad. Sedan går vi på och filar fötterna och tar hand om allt som behövs såsom förhårdnader, liktorn och nageltrång. Därefter fixar vi till tånaglarna och avslutar sedan med en härlig fotmassage.

Fotvård (inkl. traditionell lackning) 75 min 795 kr 

Pedikyr där vi tar hand om hela dina fötter med ett värmande fotbad. Sedan går vi på och filar fötterna och tar hand om allt som behövs såsom förhårdnader, liktorn och nageltrång. Därefter fixar vi till tånaglarna och avslutar sedan med en härlig fotmassage och fint nagellack.

Pedikyr m. gellack 75 min 895 kr 

Pedikyr där vi tar hand om hela dina fötter med ett värmande fotbad. Sedan går vi på och filar fötterna och tar hand om allt som behövs såsom förhårdnader, liktorn och nageltrång. Därefter fixar vi till tånaglarna och fortsätter med att måla naglarna med ett permanent lack som härdas i UV-lampa. Sist men inte minst en härlig avslutande fotmassage. Lacket sitter 8-10 veckor och kommer att växa med nageln ut.

Express-pedikyr m. gellack 45 min 650 kr 

Pedikyr där vi lägger fokus på snygga naglar. Du får ett värmande fotbad, därefter filar vi fötterna och sedan går direkt på naglarna för att putsa runt nagelband. Avslutar med att måla naglarna med ett permanent lack som härdas i UV-lampa. Därefter smörjer in fötterna med mjukgörande fotcreme. Lacket sitter 8-10 veckor och kommer att växa med nageln ut.

Boka här!